Voorkom hoge reparatiekosten met een Autotrust Garantie 

Bent u zojuist trotse eigenaar geworden van een occasion en bijbehorende Autotrust Garantie? Met de occasiongaranties van Autotrust weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Een Autotrust Garantie biedt extra zekerheid. Gebaseerd op de kilometerstand bij aflevering van uw auto en de leeftijd van uw auto is een passende garantiedekking voor uw auto afgesloten. Dit varieert van de ‘Autotrust Instap Garantie’ tot de ‘Autotrust Uitgebreid Garantie’’. Één ding is zeker, met een Autotrust Garantie zijn onverwachte reparatiekosten vanaf nu verleden tijd.

Garantiemogelijkheden voor uw eigen auto

Bij Bosch Car Service bent u verzekert dat uw auto in goede handen is als het gaat om onderhoud, APK, reparatie of een vakantiecheck! Toch kan het onverhoopt gebeuren dat uw auto defect gaat, niets is zo vervelend als een onverwachte reparatie aan uw auto. Autotrust heeft daar een oplossing voor: De Keuring & Garantie.

Met de Keuring & Garantie is het mogelijk om een garantie af te sluiten op het moment dat u een Bosch Car Service bezoekt voor een onderhoudsbeurt, APK of vakantiecheck. De garantie is afsluitbaar voor auto’s tot 12 jaar en 200.000 km.
Want hoe fijn is het om ook na het onderhoud aan de auto weer veilig en met zekerheid onderweg te kunnen zijn! De garantie is op dit moment alleen bij een aantal vestigingen van Bosch Car Service af te sluiten.

 

Vakkundige claim engineers


Diverse 
garantiedekkingen


Dichtbij huis én in Europa 


Snelle claimafhandeling

Verrassingen achteraf, daar houden we bij Autotrust niet van. Duidelijkheid en transparantie dan weer wel. Met een Autotrust Garantie weet u precies waar u aan toe bent. En mocht er dan onverhoopt toch iets mis blijken te zijn met uw auto, dan kunt u altijd terecht bij één van de Autotrust Netwerkgarages bij u in de buurt.

Wat is uw voordeel?

Bij Autotrust doen we ons uiterste best om u een zorgeloze rijervaring te bezorgen. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Wij zijn er voor u om vragen te beantwoorden. En in het geval van een claim verwijzen wij u graag naar een garage bij u in de buurt of schakelen we een expert in, indien u wenst dat een onafhankelijke partij uw claim nogmaals beoordeelt. Onze voorwaarden zijn helder en duidelijk, wij doen wat we zeggen. Daarom weet u precies wat u van ons kan én mag verwachten.

Defect? Meld uw claim eenvoudig online!

Als u een nieuwe auto koopt gaat u er natuurlijk vanuit dat het een goede aankoop is. Niets is vervelender dan wanneer er toch iets mis blijkt te zijn met uw auto. In dat geval zijn wij er voor u. Claims kunt u eenvoudig online indienen. Om een snelle claimafhandeling te garanderen is het belangrijk dat zodra u een (beginnend) defect opmerkt dit direct te melden. Het defect moet vervolgens door Autotrust beoordeeld en goedgekeurd worden, voordat de auto gerepareerd wordt.

Claim melden

Wij nemen u het garantieproces volledig uit handen. Door pro-actief met u mee te denken komen we samen tot de best passende oplossing voor u als klant. Naast onze standaard producten bieden wij ook maatwerk mogelijkheden aan voor occasiongaranties of garantieproducten aansluitend op de fabrieksgarantie.

Vol trots geniet u van uw nieuwe aanwinst, toch kunt u onverhoopt te maken krijgen met een kapotte versnellingsbak of een motorstoring. Occasionkeuring Nederland en Autotrust laten niets aan het toeval over. Koopt u een occasion zonder garantie, dan kunt u vanaf nu via Occasionkeuring Nederland een aankoopkeuring ínclusief garantie afsluiten. Zo geniet u tot maximaal 12 maanden na aankoop van zorgeloos rijplezier!

Kostenefficiënt en tijdbesparend, dat zijn onze Eigen Label oplossingen. Hierbij worden onze (occasion)garanties en onderhoudsabonnementen gegoten in uw eigen huisstijl. U maakt optimaal gebruik van de kracht van uw eigen merk. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar het garantie- en claimproces, dat regelen wij voor u.