Staat u op dit moment met pech lang de weg en heeft u de Autotrust Pechhulpverzekering afgesloten?

Neem dan contact op en bel naar de alarmcentrale: 085-1307615. 

Zorgeloos rijden met pechhulp van Autotrust 

Uw klant met een goed gevoel naar huis laten gaan, daar doen we alles voor. Uw klant is ook onze klant. Daarom vinden wij het belangrijk om te investeren in oplossingen die bijdragen aan de zorgeloze rijervaring van uw klant. Het is nu mogelijk om naast een Autotrust Garantie ook een Autotrust Pechhulpverzekering aan te bieden. 

Op deze manier weet u zeker dat u uw klant maximale zekerheid kunt bieden. In het geval van een defect aan de auto kan uw klant terugvallen op de zekerheid van een Autotrust Garantie. En staat uw klant met pech langs de weg? Dan wordt de auto weggesleept naar een aangesloten Autotrust Netwerkgarage. 

De Autotrust Pechhulpverzekering is de ideale aanvulling op een Autotrust Garantie. De combinatie van een Autotrust Garantie en de Autotrust Pechhulpverzekering is de totaaloplossing voor uw klant. Zo weet u zeker dat uw klant zonder zorgen kan rijden. 

Wat zijn de voordelen van pechhulp? 

We helpen uw klant graag zo snel mogelijk weer op weg. Niet alleen
in het geval van een defect, maar ook bij pech onderweg.  

Inclusief woonplaatsservice


Ideale aanvulling op Autotrust Garantie

 


Recht op vervangend vervoer 

 


24/7 hulp bij pech onderweg 

 

Wat houdt de Autotrust Pechhulpverzekering in? 

Uw klant kan 24 uur per dag en 7 dagen per week rekenen op professionele hulp bij pech onderweg in heel Nederland. Woonplaatsservice is inclusief. Ook een voordeel: pechhulp is gekoppeld aan het kenteken van de auto in plaats van de eigenaar van de auto. Dat betekent dat de auto verzekerd is en dat andere bestuurders van de auto ook gebruik kunnen maken van de Autotrust Pechhulpverzekering. 

Indien de reparatie op de plek zelf is uit te voeren, kan uw klant rekenen op reparatie door een professionele hulpdienst. Als het de professionele hulpdienst niet lukt om de auto op de plek zelf te repareren, dan wordt de auto geborgen en getransporteerd. Daarnaast heeft uw klant recht op vervangend vervoer indien de auto met pech niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden. Let op, de Autotrust Pechhulpverzekering kun u alleen afsluiten in combinatie met een Autotrust Garantie. 

Meer informatie over de Autotrust Pechhulpverzekering kunt u vinden in uw Autotrust Portal. Hier kunt u onder andere de voorwaarden en de verzekeringskaart terugvinden. 

Met de pechhulp van Autotrust zijn we in staat om uw klant volledig te ontzorgen. Het is de ideale aanvulling op een Autotrust Garantie. 

Nienke Eendhuizen.jpg
Nienke Eendhuizen Directeur

Word ook klant bij Autotrust

En ervaar de voordelen van gemak en complete ontzorging. Nieuwsgierig naar wat anderen van ons vinden? Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

  • ftrlogo.png
  • Seldenrijk_Logo_kleiner.png
  • Lease_Plan.png
  • bcs_logo.png