Wij helpen u grip op garantie te krijgen!

Krijg grip op uw garantiekosten met onze garantieoplossingen, speciaal voor BOVAG leden. Nu de termijn van de omgekeerde bewijslast (in de volksmond ook wel Wettelijk Garantie genoemd) van 6 naar 12 maanden is gegaan, is het thema ‘grip op garantie’ belangrijker dan ooit. Meer weten over dit onderwerp en wat voor gevolgen dit voor u, als ondernemer, heeft? Ga dan naar mijn.bovag.nl/garantie

Wilt u meer weten over hoe u dit extra risico - als gevolg van de verlenging van de wettelijke garantietermijn - kunt afdekken? Lees dan snel verder:

Risicodekking BOVAG Garantie
Indien u een Risicodekking BOVAG Garantie afsluit, beperkt u het risico op garantiekosten. U verlegt namelijk het garantierisico grotendeels naar Autotrust. Dat wil zeggen dat een defect, bijvoorbeeld een kapotte versnellingsbak, gewoon betaald wordt. En een ander bijkomend voordeel: de reparatie wordt in uw eigen werkplaats uitgevoerd. Zo bent u in ieder geval verzekerd van omzet uit reparatie.

De Risicodekking BOVAG Garantie is afsluitbaar voor auto’s jonger dan 10 jaar met een maximale kilometerstand van 200.000 km. Daarnaast kent de garantiedekking een kilometerbeperking van 20.000 km per jaar.

BOVAG Netwerkgarantie
Niet voor ieder autobedrijf is de Risicodekking BOVAG Garantie de meest geschikte oplossing. Wanneer u bijvoorbeeld geen eigen werkplaats heeft of juist auto’s buiten de eigen regio verkoopt. Met de BOVAG Netwerkgarantie kan uw klant in het geval van een defect altijd terecht bij een BOVAG Netwerkgarage in de buurt. En het voordeel voor u? Wij nemen de communicatie met uw klant over. We informeren uw klant over de garantievoorwaarden en houden uw klant op de hoogte in het geval van een gemelde claim. Verder geldt ook bij de BOVAG Netwerkgarantie dat u het risico op garantiekosten beperkt doordat u het garantierisico grotendeels verlegt naar Autotrust.

De BOVAG Netwerkgarantie is afsluitbaar voor auto’s jonger dan 10 jaar met een maximale kilometerstand van 200.000 km. Daarnaast kent de garantiedekking een kilometerbeperking van 20.000 km per jaar.

Risicodekking Accu
Aanvullend op bovengenoemde garantiedekkingen bieden wij ook de mogelijkheid om een Risicodekking Accu af te sluiten, speciaal voor elektrische voertuigen. Met de Risicodekking Accu dekt u het risico op de aandrijfaccu af. Zo heeft uw klant recht op reparatie bij falen of ernstige degeneratie van de aandrijfaccu.

Let wel: deze dekking dient u apart af te sluiten en zit niet standaard inbegrepen bij de Risicodekking BOVAG Garantie of de BOVAG Netwerkgarantie.

Hoe werkt het?
Onze garanties, speciaal voor BOVAG leden, zijn eenvoudig en snel af te sluiten via onze online portal. Vragen over onze garantieoplossingen? Neem gerust contact op met onze sales binnendienst via 0592-703026 of sales@autotrust.nl

Meer weten? Vraag vrijblijvend een demo account bij ons aan!

Demo account aanvragen

 

Relevante andere artikelen