Garantieoplossingen voor BOVAG leden

Wij hebben – speciaal voor BOVAG leden – een oplossing ontwikkeld waarbij u, als ondernemer, het risico op garantiekosten grotendeels kan verleggen naar Autotrust. Hieronder vertellen we graag meer:

1) Risicodekking BOVAG Garantie

Na de verkoop van een auto het risico op garantiekosten beperken? Met de 'Risicodekking BOVAG Garantie’ verlegt u het garantierisico grotendeels naar Autotrust. Dus die kapotte versnellingsbak, boardcomputer, airco of ander defect wordt gewoon betaald. En nog een voordeel: u bent verzekerd van omzet uit reparatie doordat de consument in geval van reparatie bij u terugkomt in de werkplaats om de reparatie uit te laten voeren.

De Risicodekking BOVAG Garantie is afsluitbaar voor occasions die jonger zijn dan 10 jaar en een kilometerstand hebben tot 200.000 km. Daarnaast kent de dekking een kilometerbeperking van 20.000 km per jaar. Via onze online portal kunt u de Risicodekking BOVAG Garantie eenvoudig afsluiten!  

2) BOVAG Netwerkgarantie

Verkoopt u juist vooral auto’s buiten uw regio of heeft u helemaal geen werkplaats? Dan is het fijn als uw klant in het geval van een claim terecht kan bij een BOVAG-netwerkgarage in de buurt. Dit kan met de ‘BOVAG Netwerkgarantie’. Wij nemen de communicatie met uw klant over en verwijzen uw klant in het geval van een claim door naar een BOVAG-netwerkgarage in zijn of haar buurt. Zo wordt u volledig ontzorgt op het gebied van garantieclaims.

Dit product is ook afsluitbaar voor auto’s tot 10 jaar en 200.000 km en kent een kilometerbeperking van 20.000 km per jaar.

Nog even alle voordelen op een rij: 

Specifiek ontwikkeld voor BOVAG-leden.

Volledige ontzorging


Landelijke dekking binnen het BOVAG Netwerk


Klantenbinding 

 


Garanties eenvoudig online aanmelden

 

Risicodekking Accu

De elektrificatie in de Automotive branche blijft toenemen. Reden genoeg om specifiek voor de aandrijfaccu een aanvullende dekking te maken. Daarom zijn zowel de Risicodekking BOVAG Garantie en de BOVAG Netwerkgarantie uit te breiden met de Risicodekking Accu. Hiermee dekt u ook het risico op de aandrijfaccu af in het geval van falen of ernstige degeneratie. Meer weten? Vraag vrijblijvend een demo account bij ons aan!

Meer weten? Vraag vrijblijvend een demo account bij ons aan!

Demo account aanvragen

 

Heeft u al een account? Dan kunt u hier inloggen.  

Inloggen

Word ook klant bij Autotrust

En ervaar de voordelen van gemak en complete ontzorging. Nieuwsgierig naar wat anderen van ons vinden? Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

  • Lease_Plan.png
  • ftrlogo.png
  • Seldenrijk_Logo_kleiner.png
  • vwe logo.png