Eigen Label oplossingen voor uw onderneming

Autotrust ontwikkelt garantie- en onderhoudsprogramma’s voor importeurs, garageformules, merkdealers en universele autobedrijven. Daarin is Autotrust marktleider in Nederland.

We bieden oplossingen die aansluiten bij uw eigen manier van werken. We helpen u om kosten te besparen, omzet te verhogen en klanten vast te houden. Of het nou gaat om de occasiongaranties van een individueel autobedrijf of de invulling van het garantie- en onderhoudsprogramma van een merk, Autotrust kan helpen met technologie, management en marketing.

Kostenbesparing

De ontwikkeling van garantie- en onderhoudsprogramma's en het beheren van deze programma's is niet eenvoudig. Met onze kennis en turnkey systemen zijn we altijd in staat om kosten te besparen voor onze klanten. Indien u samenwerkt met Autotrust, profiteert u van onze kennis en ervaring.

U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. We zijn in staat om in hele korte tijd een compleet garantieprogramma voor u op te zetten en uit te rollen, toegesneden op de behoefte van uw klant.

Transparantie

Autotrust gelooft in transparantie en open calculatie. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op de waarde die we toevoegen. Wij verdienen niet aan (verzekerings-)premies. De kosten die gemaakt worden in de garantie en onderhoudsprogramma’s van Autotrust zijn volledig inzichtelijk, waarbij de eventuele surplus altijd ten goede komt van onze opdrachtgever.

Innovatie en nieuwe diensten 

In een markt in beweging, is het belangrijk dat uw dienstverlening blijft aansluiten op de snel veranderende behoefte van uw klant. Flexibiliteit, ontzorging en kostenspreiding zijn belangrijk voor de consument.
Autotrust stopt veel energie in innovatie. Dat zit in ons DNA. Het gevolg is dat wij u altijd van de beste en slimste oplossingen kunnen voorzien. Zo zijn bijvoorbeeld de onderhoudsabonnementen die Autotrust voor gebruikte auto’s ontwikkelt, uniek in de markt.

Uw voordeel 

Volledige ontzorging, dat is onze sleutel tot succes en uw grootste voordeel. Door de full-service Eigen Label oplossingen van Autotrust heeft u geen omkijken meer naar het tijdrovende garantie- en claimproces, dat doen wij voor u. Naast tijd, bespaart u tot maar liefst 15% op uw kosten. Daarnaast profiteert u natuurlijk van de kracht en naamsbekendheid van uw eigen merk. Uw merk straalt vertrouwen uit naar uw klanten.

Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement

In de afgelopen 10 jaar heeft Autotrust al heel wat Eigen Label oplossingen voor klanten mogen bedenken en implementeren. Zo bent u vast en zeker bekend met het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement van Opel. Klanten betalen een vast bedrag per maand voor het onderhoud van hun nieuwe Opel. Zij krijgen daarbij de keuze tussen vier verschillende abonnementen, een looptijd van 3, 4 of 5 jaar en kiezen het maximaal aantal te rijden kilometers per jaar. Eenvoudig en duidelijk; de Opel Dealer meldt de auto aan en wij doen de rest.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw autobedrijf? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Word ook klant bij Autotrust

En ervaar de voordelen van gemak en complete ontzorging. Nieuwsgierig naar wat anderen van ons vinden? Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

  • vaartland.png
  • vwe logo.png
  • synyco-logo.jpg
  • Seldenrijk_Logo_kleiner.png