Autotrust Instap en Uitgebreid Garantie voor campers

Regelmatig krijgen we de vraag of we ook een camper in de garantie nemen. Natuurlijk doen we dat! De populariteit van de camper neemt de laatste jaren steeds meer toe. Logisch, want het is veilig om je “eigen huis” mee te nemen.

Op dit moment is de Instap en Uitgebreid Garantie af te sluiten voor personen- en bedrijfswagens. En nu kunnen we met trots zeggen dat de Instap en Uitgebreid Garantie ook beschikbaar is voor campers. En dat niet alleen: de garantie is nu ook uit te breiden met een Camper Garantie.  

We hebben onze voorwaarden nog even kritisch onder de loep genomen. Want de techniek is misschien hetzelfde, maar het gebruik van de camper is wel degelijk anders dan bij personen- en bedrijfswagens.

Stel je hebt net een camper aangeschaft en je wilt een rondreis door Scandinavië maken, dan wil je Finland uiteraard ook meepakken en niet hoeven nadenken dat je binnen 60 dagen weer terug bent in Nederland. Normaliter zijn onze dekkingen namelijk alleen in het buitenland geldig tot 60 dagen.

Als je dan op stap bent, wil je niet dat er iets kapot gaat aan de camper zodat je de reis niet kunt vervolgen. Want je zal maar net in Limburg zijn, dan wil je natuurlijk niet helemaal terug naar Friesland omdat je daar je camper hebt gekocht.  

Daarom zijn wij nog eens kritisch onze voorwaarden bij langs gegaan en hebben wij de Instap en Uitgebreid dekkingen wat aangepast om het geschikter te maken voor campers. Hierdoor is de garantie gewoon geldig in het buitenland én we hebben ook nog eens een groot aantal landen toegevoegd aan de lijst. Dus ook als je nu naar Kroatië gaat en je komt stil te staan, is 1 telefoontje genoeg om te weten waar naar toe te gaan zodat je weer snel op weg kunt.

En niet geheel onbelangrijk, ook de prijsstelling van de Instap en Uitgebreid Garanties zijn voordeliger geworden voor campers! 

Wat zijn de voordelen van de Camper Garantie? 

Bied uw klant een garantie op maat.
Specifiek gericht op campers. Uniek in de markt!

Voordeligere prijsstelling 


Europese dekking 


Inclusief dekking van de leefruimte 


Ontzorging van het gehele garantieproces 

 

Autotrust Camper Garantie

Eén van de grote verschillen tussen campers en bijvoorbeeld personen- en bedrijfswagens is het interieur. Bij campers beter omschreven als "de leefruimte". Een camper is in veel gevallen eigenlijk een huis op wielen, waarbij de leefruimte een groot deel van de kosten beslaat.

Aanvullend op de Instap en Uitgebreid dekking hebben we daarom de Camper Garantie ontwikkeld. Deze garantie is specifiek gericht op de leefruimte van de camper. Samen met Instap of Uitgebreid Garantie is dit een perfecte combinatie voor campers en uniek in de markt!

Heeft u vragen/opmerkingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Met de Camper Garantie van Autotrust is zelfs de leefruimte van de camper gedekt.

275.jpg
Nelleke Trip Accountmanager

Word ook klant bij Autotrust

En ervaar de voordelen van gemak en complete ontzorging. Nieuwsgierig naar wat anderen van ons vinden? Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

  • AutoCrew_Logo_HR (002).jpg
  • logo-Multi Auto.png
  • Lease_Plan.png
  • synyco-logo.jpg